måndag, mai 07, 2007

Sjuk bil

Bilen min har ei tid hatt åtferdsproblem. Ikkje direkte ADHD-liknande, meir i retning ein depresjon. Han akselererer ikkje som han skal, iallfall ikkje når han har vorte varm og blir stoppa og deretter starta att etter kort tid, og av og til går han dårleg på tomgang. I tillegg er det nokre udefinerbare dunkelydar under bilen, og alt dette gjer no at stakkaren skal inn på verkstad, så for ei tid,vert eg billaus. Eller rettare sagt; Tor Inge blir sprek, for han må sykla til jobb så eg kan bruka den vesle, søte Renaulten hans. Då blir det spennande å sjå om eg framleis handterar manuell giring. :)

4 kommentarer:

Petunia sa...

Koselig at du tok en tur innom meg! Og linket meg...jeg skal legge inn flere bloggere på listen min også.... men TTT, vet du...Ting tar tid...
Kjedelig med bilen din. Vet alt om "syke biler". Har selv en skikkelig blåmandagsbil som vi nå nesten hater. men vi får holde ut med den litt til.... vil ikke låne mer penger akkurat nå som det er litt usikkert med renten og slikt...Ha en fin kveld:-)

Ninne sa...

Takk for besøket i bloggen min i dag! Men sorry med lyden, jeg håper ikke du mistet hørselen helt? Håper du finner ut av kjøringen, obs obs jeg kan alt om det der, jeg hoppet inn i garasjedørn sist jeg skulle starte vår flunkende nye girbil etter å ha kjørt automat en stund. (fnis)

RedRobin sa...

Hehe, kjipt med biler som ikke vet å oppføre seg som folk! :o)
Håper den tar til vettet før gubben sykler på seg et eller annet..

Ha en fin torsdag!

hobbyvenn sa...

Huff, ikke greit med syke biler... Du får ønske den god bedring og håpe de finner ut av hva som feiler...