torsdag, september 06, 2007

Eg har fått pakke!!!

Denne flotte pakka fekk eg frå min hemmelege ven, Anki, på hobbyforum i går:

Fire nøste fritidsgarn frå Sandnes, eit krossting-broderi og dei lekre knappane! Og i tillegg eit flott heimelaga kort med sommarfugl! Og på kortet kom Anki med forslag til kva eg kunne bruka garnet til. Ho foreslo mellom anna at eg kunne laga eit tova sitteunderlag, og eg må innrømma at det fekk eg veldig lyst til, så de skal ikkje sjå bort frå at det blir nettopp det.

Kunne tenkt meg å laga turkis sitteunderlag og dekorere til dømes med filt eller liknande. Og så kunne Hulda ha det med på turdagane på skulen. Då er det iallfall ingen som har likt underlag som ho!

Gler meg til å byrja med broderiet òg. Har sett på det, og det ser ikkje så vanskeleg ut at eg mistar motet iallfall!

Synast nesten eg må ha med nærbilete av knappane. Kvaliteten på bileta er framleis ikkje den beste, men kameraet på telefonen er det beste foto-alternativet eg har akkurat no.

Synast desse knappane var fantastiske eg! Gler meg til å finna noko å bruka dei til. Synast nesten dei er for fine til å vere på Calorimetry, dessutan var det jo fem av kvar, og det er jo nok til mykje anna ... Dette må eg grubla vidare på!

Tusen takk, Anki, for ei flott pakke! Går berre rundt og smiler eg! :)

No må eg snart hiva meg rundt og laga ferdig pakke til den eg skal senda til. (Men eg trur eg må venta til etter 12. september, for då er det lønningsdag)

1 kommentar:

rigmor sa...

Takker så mye for link til Flora serviset!