søndag, september 30, 2007

Rosa for oktober


Som de ser har bloggen fått ny bakgrunnsfarge. Årsaka til dette er at i morgon er det fyrste oktober, og med oktober kjem den årlege rosa sløyfe-aksjonen. Formålet med denne aksjonen er å setja fokus på brystkreft og skaffa pengar til forsking.

I år har 12 kvinner stilt opp i ein kalender som høyrer inn under eit prosjekt som heiter Lykke. Ei av kvinnene som er med på dette, er Betty. Ta turen innom bloggen hennar for å lesa meir.

Ei anna side du òg kan kikka innom er Oktoberrosa. Her har mange kreative menneske laga ting som skal auksjonerast bort på QXL, og pengane går uavkorta til Foreininga for brystkreftopererte.

Eg oppmodar alle bloggarar til å markere årets rosa sløyfe-aksjon i bloggen sin. Stafettpinne herved sendt!

(For dei som kanskje ikkje vil gjere heile bloggen rosa, vil eg oppmoda til å henta seg eit banner frå Pink for October)

Desse bloggarane veit eg at allereie har markert seg:

Virtuella, Betty, Sina, Be-ty, Mrs Darcy, Irenesol, Guri, Anett, Frk.Badegakk, Anette K., Anne, Frøken ij, Mimouna, Ruth, Hege,

Oppdatering 01.10.07: Flyttar no oversikta over rosa-bloggings til sidestolpen, der lista skal få ligge heile månaden. Ta turen innom bloggane, og grip stafettpinnen sjølv! Vil du eg skal lenke til rosa-bloggingsen din, håpar eg du legg att ein kommentar.

6 kommentarer:

Virtuella sa...

Jepp, viktig sak!

Mrs. Darcy sa...

Bloggen min blir rosa i oktober, jeg har også markert det med et banner. Kjempeviktig sak!!

irenesol sa...

Har markert med banner jeg også, men bare som innlegg. Klarer ikke legge det "på siden". Har skrevet et lite innlegg i dag, mailet alle vennene mine og vil fortsette å skrive om diverse arrangement gjennom. Oktober. Takk for at du støtter på en sånn fantastisk måte.

Varm klem fra Irene

Hege sa...

Flott sak, må nok se om jeg får forandra farge på min blogg også!
Har ikke vært på tur idag, til tross for strålende vær! Snuppa har vært i sitt først bursdags selskap helt alene, både spennende og morsomt. Jeg hadde nok like mange sommerfugler i magen tenker jeg ;)
Ha en flott søndag :)

Ruth sa...

No er bloggen min rosa òg!

mreteveian sa...

Jeg var også på rundtur og har begynt på "rosa i oktober" blogglista i sidemenyen hos meg, - regner med at det er ok at du også står på min liste?
*klem*