onsdag, august 01, 2007

Dokke-bukse

Då Even skulle til pappaen sin på sundag, kom han plutseleg dregande med ei dokke. Dokka var ein BabyBorn-kopi som Hulda hadde fått for om lag seks år sidan, men då ho fekk ekte BabyBorn, let ho veslebror overta dokka.

Stort sett har Even leika med dokke i lag med systera, og ikkje åleine, men no fortalde han at "ungen hans" skulle vere med til pappa. Eg spurde kva for namn ungen hadde, og fekk svar umiddelbart; "Han heite Tor!". Tor hadde berre på seg ein genser, så vi måtte leite bukse til han, men i og med at det stort sett har vore jentedokker i huset, såg han ganske feminin ut i lakseraud bukse ... Difor sette eg meg med i går, med trysilgarn på pinne nr 5 ogei oppskrift frå Familien, og resultatet ser de på biletet (Modell for buksa er Hulda si BabyBorn).

Prata med Even i telefonen i dag og lovde at eg skulle sende buksa i posten, så den ligg no i ein konvolutt på kjøkkenbordet og ventar. Håpar han vert glad for pakke i posten!

4 kommentarer:

malla-b sa...

Det blir sikkert ein glad gut som får pakke i posten. buksa blei fin den.

Sina sa...

Han blir sikkert kjempe glad! Flott bukse:) Maskulin;)

Jorun sa...

Jeg kjenner meg så godt igjen i mye av det du skriver! Det er bare et par uker siden jeg sendte dukkesokker til min egen feriejentes "Thomas".

Hege sa...

Her leker minstemann også med dukker, både alene og (helst) sammen med storesøster. Kjekt med litt gutteklær, har tenkt tanken selv :)
Fortsatt god sommer!